One Group

Wij zijn een leuke, gezellige, enthousiaste en een (te) gekke groep jongeren in de leeftijd van 15 t/m 40 jaar. We komen elke week bij elkaar om te repeteren onder leiding van onze dirigent Willemdirk van den Berg. Ons combo van pianist, drummer en (bas)gitarist begeleidt ons daarbij. Dit combo wordt bij een aantal liederen bijgestaan door een trompettiste.

One God

Onze grote passie is om Gods liefde bekend te maken aan de mensen om ons heen. Dit doen we natuurlijk het liefst door te zingen. Ook houden wij er van om mimestukken of dansen uit te voeren.

One Voice

Je begrijpt het al: een repetitieavond van One Voice is nooit saai!

Regelmatig  zingen we tijdens kerkdiensten, maar we organiseren ook zelf diverse praise avonden en andere concerten. Kortom: we zingen op alle plekken waar we iets kunnen doorgeven van het Evangelie. Naast alle serieuze momenten is er ook tijd voor ontspanning zoals het koorweekend, gezellig wat drinken met elkaar of andere leuke activiteiten die worden georganiseerd.

Onze leden

Hieronder kan je kennis maken met onze leden.

Dirigent

Onze dirigent is sinds 2010 Willemdirk van den Berg. Naast One Voice heeft hij nog drie andere koren, een eigen muziekschool en geeft hij tien uur per week muziekles in het voortgezet onderwijs. Bij One Voice is hij elke vrijdag te vinden op de gezellige repetitie avonden.

Band

Onze band

Bassen & Tenoren

Onze bassen en tenoren.

Sopranen

Onze sopranen

Alten

Onze alten