Wij maken met elkaar een heleboel leuke dingen mee die wij graag met je delen. Naast foto’s en filmpjes van optredens delen wij ook foto’s van voorbereidingen of activiteiten. Zo kan je een beetje bijblijven met wat er allemaal speelt bij One Voice. Kijk snel op ons youtube kanaal, want daar zijn nog meer filmpjes te vinden van diverse uitvoeringen.

 

Jongerenkoor One Voice – 50 jarig jubileum concert

Jongerenkoor One Voice bestaat 50 jaar! Dat hebben we groots gevierd met een mooi jubileum concert. Dit met het huidige koor, maar ook met oud koorleden en oud bandleden. We hebben een reis door de tijd gemaakt door het zingen van nummers van vroeger tot nu. Alle typische One Voice onderdelen kwamen voorbij tijdens deze avond, zang/muziek, dans, mime, overdenking.
Dit alles als dank aan God voor wat we al 50 jaar voor Hem mogen betekenen.

One Voice We are not ashamed & Children of God – Home Edition

Helaas heeft ook One Voice te maken gehad met corona maatregelen, maar ook vanuit huis hebben wij elkaar weten te vinden! Zie hieronder 2 van onze Home edition nummers. We are not ashamed & Children of God.

One Voice Paaspraise – Still Alive

Voor de Paaspraise zijn we terug gegaan in de tijd. We hebben de oude dozen naar boven gehaald en nummers van diverse paaspraise concerten gebruikt voor een vernieuwde paaspraise. Met deze paaspraise gaan we terug in de tijd van One Voice, maar ook terug in de tijd van Jezus, wat er gebeurde tijdens Pasen meer dan 2000 jaar geleden. Maar Jezus leeft nog steeds in deze tijd – He is still alive!

Hieronder de paaspraise 2021 – Still alive

One Voice Kerstpraise vanuit huis – He shall reign

Helaas hebben we nog steeds te maken met de maatregelen rondom het corona virus, maar ondanks dat hebben we als koor niet stil gezeten en een kerstpraise gemaakt. We hebben zo veel mogelijk aspecten die normaal gesproken deel uit maken van onze kerstpraise terug te laten komen in een alternatieve vorm.

Hieronder een playlist met de gehele kerstpraise en de losse video’s van de dans, de koornummers en het spoken word stuk door Peter Spreekt. He shall reign!

One Voice pasen vanuit huis – Alive forever amen

In deze bijzondere tijd waarin we zo veel mogelijk thuis moeten blijven en niet gezellig met elkaar kunnen zingen zijn we creatief bezig geweest met andere manieren van samen zingen. De leden die het leuk vonden konden thuis een filmpje opnemen op het nummer Alive forever Amen.

Hierbij onze paasgroet aan iedereen: He’s alive!

Kerstpraise 2019 – Let there be peace

Een playlist met de nummers die wij gezongen hebben tijdens onze Kerstpraise 2019 in de Ark in Hendrik-ido Ambacht.

In deze playlist zijn de verschillende nummers te horen en zien die wij gezongen hebben tijdens onze kerstpraise met als thema Let there be peace. Ook is het mimestuk te vinden in deze playlist.

Kerstconcerten vanuit de oude doos

In de jaren 2009-2012 zijn de kerstconcerten opgenomen en via DVD’s verspreid. Deze zijn nu samengevoegd in een playlist die te bekijken is via Youtube.

Dans God of Justice (We must go)

Tijdens de praise avond op 12 julie 2019 in V.E.G. de Kern in Ridderkerk hebben de een dans uitgevoerd “God of Justice (We must go on)”.

Paaspraise 2019

Een playlist met de nummers die wij gezongen hebben tijdens onze Paaspraise 2019 in de Christus is Koning kerk in Ridderkerk.

In deze playlist zijn de verschillende nummers te horen en zien die wij gezongen hebben tijdens onze paaspraise. Ook is de dans en het dramastuk te vinden in deze playlist.

Dans Lord You’re Holy

Tijdens de uitvoering op 24 februari 2019 in de Immanuelkerk in Rijnsburg hebben we een dans getoond op het nummer “Lord You’re Holy” van Worship (Karen Wheaton).

Handmime kerst event 2018

Tijdens het kerst event in de Fakkel in Ridderkerk hebben we een handmime getoond op het nummer “We are the reason” van Gary Valenciano.

Jubileumconcert 2018

Een playlist met de nummers die wij gezongen hebben tijdens ons jubileumconcert 2018 in de Goede Herderkerk in Ridderkerk.

PeterSpreekt heeft speciaal voor deze gelegenheid een spokenword stuk gemaakt en ter horen gebracht. Ook dit is te beluisteren in deze playlist.