Wij maken met elkaar een heleboel leuke dingen mee die wij graag met je delen. Naast foto’s en filmpjes van optredens delen wij ook foto’s van voorbereidingen of activiteiten. Zo kan je een beetje bijblijven met wat er allemaal speelt bij One Voice. Kijk snel op ons youtube kanaal, want daar zijn nog meer filmpjes te vinden van diverse uitvoeringen.

 

Paaspraise 2019

Een playlist met de nummers die wij gezongen hebben tijdens onze Paaspraise 2019 in de Christus is Koning kerk in Ridderkerk.

In deze playlist zijn de verschillende nummers te horen en zien die wij gezongen hebben tijdens onze paaspraise. Ook is de dans en het dramastuk te vinden in deze playlist.

Dans Lord You’re Holy

Tijdens de uitvoering op 24 februari 2019 in de Immanuelkerk in Rijnsburg hebben we een dans getoond op het nummer “Lord You’re Holy” van Worship (Karen Wheaton).

Handmime kerst event 2018

Tijdens het kerst event in de Fakkel in Ridderkerk hebben we een handmime getoond op het nummer “We are the reason” van Gary Valenciano.

Jubileumconcert 2018

Een playlist met de nummers die wij gezongen hebben tijdens ons jubileumconcert 2018 in de Goede Herderkerk in Ridderkerk.

PeterSpreekt heeft speciaal voor deze gelegenheid een spokenword stuk gemaakt en ter horen gebracht. Ook dit is te beluisteren in deze playlist.

Promotiefilm

Een korte impressie van onze kooruitvoeringen