Lancering home edition versie ‘We are not ashamed’!

De afgelopen twee vrijdagen hebben we eindelijk weer eens met elkaar mogen en kunnen zingen! Helaas nog niet op onze vertrouwde plek in ‘De Kern’, maar buiten op een parkeerterrein. Het vroeg om de nodige creativiteit en aanpassingsvermogen, maar wat was het fijn om elkaar weer te zien en samen te zingen!

En hoewel het weer tijdens deze laatste repetitie misschien anders doet vermoeden, de zomervakantie staat alweer voor de deur. Het voelt wat tegenstrijdig om, nu er eindelijk weer gezongen mag worden, de activiteiten alweer stil te leggen. Maar zoals eerder beloofd heeft One Voice niet stil gezeten de afgelopen weken! Vrijdag avond zullen wij dan ook op ons Youtube kanaal  weer een home edition nummer lanceren! Wij hebben hier weer met veel plezier aan gewerkt en hopen dat u en jij met ons meegenieten!

Vrijdag avond sluiten wij het seizoen alvast met elkaar af, waarna wij zondag nog met een kleine delegatie te gast zullen zijn in een jeugddienst in de Maranathakerk in Sliedrecht.

Wij vertrouwen er op dat we na de zomer weer op volle sterkte van start kunnen gaan en hopen snel weer met het hele koor onze muziek ten gehore te brengen!