Jubileum borrel 20 januari + start projectkoor!

De kans is groot dat jij in de afgelopen 50 jaar weleens van ‘Jongerenkoor One Voice’ hebt gehoord of van de naam ‘IJE Ridderkerk’.  Dit koorseizoen (2022-2023) is voor ons als koor erg bijzonder. Het is namelijk het seizoen van ons 50-jarig bestaan. Op 21 januari 1973 is de vereniging voor Interkerkelijke Jeugd Evangelisate (IJE) ontstaan. Later is dit koor gefuseerd met Revival uit Hendrik-Ido-Ambacht en ging het koor verder onder de naam Jongerenkoor One Voice.

Dat het koor dit seizoen 50 jaar bestaat, willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. In de afgelopen 50 jaar zijn er diverse dirigenten geweest en hebben vele christelijke jongeren uit Ridderkerk en omstreken talloze herinneringen gemaakt. Zo zijn er mooie vriendschappen ontstaan en zijn er meerdere huwelijken gesloten. Ook hebben vele jongeren mooie geloofsstappen gemaakt.

Om het 50-jarig jubileum te vieren willen wij jullie graag uitnodigingen voor onze Borrel en ons jubileumconcert.

Vrijdagavond 20 januari 2023
Borrel – 50 jaar One Voice
Een moment van herinneringen ophalen onder het genot van een hapje en een drankje. En…wees voorbereid…houd de kennis van 50 jaar One Voice paraat.
Inloop 19.30uur
Start 20.00uur
 
Vanaf vrijdag 27 januari 2023
PROJECTKOOR – Jubileumconcert
Wij zijn opzoek naar jullie!! We zouden het gaaf vinden om met zoveel mogelijk mensen een jubileumconcert te geven. Daarom nodigen wij jullie uit om vanaf vrijdag 27 januari 2023 wekelijks op vrijdagavond met ons mee te repeteren voor het concert op zaterdag 25 maart 2023.
Meedoen aan dit projectkoor is gratis. Wij vragen wel een vrijwillige bijdrage voor de onkosten (Drinken na afloop van de repetitie en de bladmuziek).
Repetities starten om 20.00uur aan de Stadhouderslaan 29 in Ridderkerk.

Draag jij One Voice een warm hart toe op welke manier dan ook, ben je betrokken geweest als oud-lid (zowel zangers, bandleden en/of dirigenten) of ken je ons nog maar net? Meld je snel aan voor onze evenementen. Dat kan door te mailen naar jubileumonevoice@outlook.nl  of via onze Social Media kanalen.

Wij hopen jullie te horen en te zien!!
Mede namens de huidige koorleden en het huidige bestuur,
Willeke van Dijk – ’t Jong (Voorzitter)

P.S.
Mocht je nog een gouden tip hebben voor hét koornummer dat niet mag ontbreken tijdens het jubileumconcert laat dit dan voor 1 december 2022 aan ons weten. Ook wanneer je nog leuk (beeld)materiaal hebt dat gebruikt kan worden op enig moment, dan horen wij dit graag.