WIJ ZIJN TE BOEKEN IN ALTERNATIEVE VORM

Jongerenkoor One Voice kan momenteel geen uitvoeringen hebben, wat wij ontzettend jammer maar heel begrijpelijk vinden. Daarom zijn wij opzoek naar alternatieve mogelijkheden. Laatst is een delegatie van het koor gaan zingen in een jeugddienst. Zij hebben daar de hele dienst muzikaal begeleid. Deze dienst werd live gestreamd naar de mensen thuis.

Bent u op zoek naar een invulling van een (jeugd)dienst, dan kan One Voice daar mogelijk iets in betekenen. U kunt een delegatie van One Voice boeken. Deze zal dan bestaan uit 3 – 5 leden zingende leden samen met de band welke bestaat uit piano, drum en gitaar. Samen met u kunnen wij de invulling van de dienst bespreken. Onze voorkeur gaat uit naar liederen uit de bundel Opwekking of de Evangelische liedbundel.

De komende maanden zijn wij beschikbaar voor deze alternatieve vorm. Tevens zijn wij nog te boeken voor de kerstnachtdienst. De prijs die wij vragen is 125 euro voor kerken in Ridderkerk. Buiten Ridderkerk zullen reiskosten gerekend worden voor 1 auto. We zijn te boeken binnen een straal van 75 km vanaf Ridderkerk. Uiteraard hanteren wij ook de RIVM-maatregelen die op dat moment gelden. Mocht een uitvoering door Covid-19 niet door kunnen gaan, dan rekenen wij geen kosten. Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden mail naar ije_onevoice@hotmail.com